Plexr Nedir


 plexr tedavisi nasıl olmalı


Plexr Nedir?


Tam adıyla “Plexr Soft Surgery Tedavisi”  Dermatologlar, Plastik Cerrahlar ve Medikal Estetik Doktorlarının kullandığı son dönem teknolojisidir.Ameliyatsız doku sıkılaştırılması ve derin çizgilerin azaltılmasında kullanılan Plexr, maddenin 4 halinden 4.olanı yani plazmayı kullanan bir teknolojidir. Plexr uygulandığı alanda gaz halinde bulunan azot ve su buharını yüksek enerji ile plazma (gazın enerji verilerek iyonlaştırılması) haline dönüştürerek etki eder. 


Etkileşim sonucu iyon bulutu, cilt yüzeyini etkiler ve hızlı bir yenilenme sağlar. Dokular süblime edilerek  çevrede ki dokulara istenmeyen ısı iletimini engeller. Plexr’in herhangi bir elektrik bağlantısı olmayan kablosuz bir cihazdır. 15 yıldır Avrupada yaygın olan,CE belgeli bir tedavidir.


Nokta nokta atışlarla yapılan uygulama sıkılaştırma, Rejuvenasyon, Biostimülasyon ve Yeniden Biçimleme gibi tedavilerde kullanılır. Cihazın üretimi GMV firması tarafından İtalya’da üretilmektedir. Uygulama cerrahi bir yöntem değildir, kadın-erkek , ergenlik döneminde olan kişiler dahil herkes yaptırabilir. Uygulama sonrası pansuman gerektirmiyor ve kişi günlük yaşamına rahat bir şekilde devam edebiliyor. Tedavinin kalıcılığı seans ve yapıldığı bölgeye göre değişiklik gösteriyor.

Plexr Tedavisi Nasıl Uygulanır? Acısız mıdır?

Uygulama öncesi uygulanacak bölgeye antiseptik sıvı ile temizleme yapılır. Sıvı ile temizlenen bölgeye uyuşma sağlanması için Lokal Anestezik bir krem sürülür ve uyuşma için 20 dakikalık süre tutulur. Uyuşma sayesinde uygulama son derece acısızdır.


 Uygulama sırasında hafif bir sızı olsa da sızının boyutu rahatsızlık verecek kadar değildir. Süre bittikten sonra Plexr uygulaması yapılmaya başlanır. Göz kapağı uygulamalarında ise ekstra olarak uyuşma sırasında streç film ile kapatılır. Uygulama bölgeye göre 5 ila 20 dakika sürer.


Kaynak : http://blog.milliyet.com.tr/plexr-nedir/Blog/?BlogNo=613352

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Badem Göz Estetiği Fiyatı

Gözlerinizi Korumak İçin 8 Yararlı İpucu

Et Beni Aldırma